raja onesti

spacer Se împlinesc doi ani de când avem apă.
spacer Poate că timpul ne mai șterge memoria dar eu n-am uitat cum era să ai apă cu program: două ore dimineața și două seara - uneori nici atât.
spacer Am atașat acestei galerii foto, spre final, și celebrele comunicate de la fostul furnizor SC Apă-Canal SA.
spacer În urmă cu doi ani, la 1 iunie 2017, oneștenii intrau în normalitate.
spacer Noul operator de apă RAJA S.A. Constanța a găsit aici prăpăd dar, printr-o muncă titanică, au reușit ca, în doar 100 de zile, să facă acest loc de nerecunoscut.
spacer Au renovat sediul, rezervoarele, laboratorul, remiza auto, puncte de lucru, etc. Las galeria foto să vorbească mai mult - e o prezentare comparativă destul de succintă.
spacer S-au întâmplat multe în cei doi ani: renovări, înlocuiri de tronsoane întregi de instalații, s-au montat hidrofoare pentru regularizarea presiunii în sistem, etc.
spacer Cea mai cruntă luptă a fost dusă cu țevile și conductele ruginite, sparte din pământ. Ore, zile, nopți au muncit echipele pentru a remedia toate avariile din subteran.
spacer Această rețea subterană era, de fapt, cauza reală a lipsei de apă. Rețeaua era practic mitraliată, iar pierderile erau enorme așa că cei care au gestionat înainte (Apă-Canal SA) dădeau apă la orele de vârf, de strictă necesitate.
spacer Remedierea avariilor a pus la încercare nervii oneștenilor care, firește, nu aveau de unde să cunoască motivele reale ale deselor întreruperi dar altă soluție nu există nicăieri în lume.
spacer Pas cu pas, s-a cam reușit, atât cât a fost posibil să fie remediate toate aceste probleme.
spacer De la desele avarii, s-a reușit acum diminuarea drastică a întreruperilor acestea ajungând la 5-10 scurte sistări de furnizare a apei, în diferite zone acolo unde trebuie intervenit în subteran.
spacer Felicitări RAJA, mult succes pe mai departe.

raja onesti

raja onesti

raja onesti

raja onesti

raja onesti

raja onesti
O parte din dezastrul din subteran

raja onesti

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 13-Apr-2024 13:43

IGSU

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube