CATEGORII

Instituţii publice Oneşti

Primaria noua

  • FOTO - general
  • VIDEO - general
  • FOTO - inaugurare
Sistem electronic de gestionare a fluxului de persoane - 30 octombrie 2013
Locuinte ANL - 30 octombrie 2013
Ora Pamantului - 23 martie 2013

Sambata, 23 martie 2013 - orele 20.30 - 21.30 la Onesti
s-a stins o parte din lumini pentru a sarbatori Ora Pamantului.
Rafo si UTON - sedinta de analiza - 21 martie 2013

spacerJoi, 21 martie 2013, Consiliul Local Onesti s-a intrunit in sedinta ordinara. Interesul major l-a constituit primul punct de pe ordinea de zi ce viza analiza situatiei economice a mun. Onesti., in special a societatilor Rafo si Uton.
spacer La sedinta au fost invitati liderii de sindicat si parlamentarii onesteni. Au raspuns invitatiei Deputatul Constantin Avram [USL - (PC)], Deputatul Valerian Vreme [PDL] si senatorul Marcel Bujor [PP DD], acesta din urma reprezentand Colegiul Electoral 4, din care Onestiul nu face parte, insa onestean fiind, a dorit sa se implice in rezolvarea situatiei dificile prin care trece economia onesteana.
spacer In filmul prezentat (1h si 20min.) va invitam sa urmariti integral discutiile purtate. Nu s-a taiat nimic la montaj in afara de pauze si formulele introductive, de politete, care nu au relevanta in dezbaterea subiectului.
spacer Imagine-montaj: www.ClaudiuStefanescu.ro

Festivitatea de investire a noii administratii - 30 iunie 2012

spacer Sambata, 30 iunie 2012, intre orele 11.oo - 13.oo, in aula Bibliotecii Municipale "Radu Rosetti" a avut loc festivitatea de validare si investire a noii Administratii Publice Locale, in conformitate cu rezultatele alegerilor din 10 iunie 2012.
spacer Noul primar Laurentiu Neghina si membrii noului Consiliu Local au depus juramantul. De la festivitate au lipsit consilierii Emil Lemnaru - PSD si Mihai Sova - PNL. Cei doi vor depune juramantul la intoarcerea din concediu. A urmat, la primarie, prima sedinta a Consiliului Local Onesti in cadrul careia a fost ales viceprimarul.
spacer Prima propunere pt. aceasta functie a fost nominalizata de P.S.D. in persoana consilierului Nicolae Gnatiuc. Au mai fost propusi pt. viceprimar domnii consilieri Constantin Florian si Adrian Branzaniuc insa acestia au refuzat. Candidat unic a ramas consilierul Nicolae Gnatiuc. Acesta a intrunit majoritatea voturilor exprimate si a fost validat si desemnat in functia de viceprimar.
spacer Imagine-montaj: www.ClaudiuStefanescu.ro

Inaugurarea si sfintirea Primariei - 13 decembrie 2007
Google Street View

i
Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare |

Protectia Consumatorilor A.N.P.C.

sus
Fii la curent cu noutatile...
youtube