Investiţiile RAJA sunt în grafic

44 de milioane de euro investiţii la Oneşti

spacer Poate că nu îndrăgim foarte mult şedinţele de bilanţ şi asta dintr-un mare motiv: durează... Totuşi... unele merită efortul.
spacer Mai jos vă oferim înregistrarea şedinţei de bilanţ a compatiei RAJA S.A. la o lună după preluarea sistemului de apă şi canalizare de la Oneşti.
spacer Ne dorim să vizionaţi acest material pentru că... merită... Este uimitor să vezi cu ce viteză şi calitate se lucrează. Este uimitor să vezi ce-au reuşit să facă în doar 30 de zile. Este un alt fel de a spune "treabă românească", de data aceasta în sensul bun al cuvântului.
spacer Aproape că nu mai recunoşti staţia de acumulare a apei de la Cuciur. Şi dacă noi, cei prezenţi am fost uimiţi de ce am văzut acolo, domnii de la RAJA privesc asta cu detaşare numind-o NORMALITATE.
spacer A avut loc această şedinţă, joi, 6 iulie, pe la orele 16.30. A fost invitat întregul Consiliu Local, primari din alte localităţi interesate să afle cât mai mult despre RAJA.
spacer Directorului general, Dl. Felix Stroe, a prezentat planurile de investiţii pentru următoarea perioadă. Mai exact, SC RAJA SA Constanța a elaborat un program investiţional care să permită modernizarea, extinderea şi reabilitarea sistemului de apă şi canalizare, în valoare de peste 44 milioane de euro, investiţii dezvoltate cu fonduri europene nerambursabile.
spacer Aproape 8 milioane de euro vor fi investitI în crearea unei surse de apă şi a unei staţii de tratare, alte peste 4 milioane de euro vor fi investite în reabilitarea reţelei de distribuţie iar alte apoximativ 17 milioane euro sunt destinate construcţiei unei noi staţii de epurare, inclusiv treapta terţiara, ce va putea deservi aproximativ 65.000 de persoane.
spacer Acordaţi-vă o oră pentru a viziona acest material pentru că merită... În sfârşit, ni se întâmplă ceva bun...

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 11-Jun-2024 8:21

IGSU

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube