Contul meu RAJA - mai mult timp pentru abonați Sigur, ușor, rapid, ... oricând !

spacer Un singur click, mai multe facilități ! https://contulmeu.rajac.ro
spacer Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de calitatea juridică, au toate informațiile într-un singur loc. 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
spacer Contul de client poate fi accesat în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet.
spacer Crearea acestuia durează doar un minut, iar avantajele sunt multiple:
spacer • Verificarea și transmiterea on-line a consumului de apă
spacer • Soldul de client la zi
spacer • Evidenţa facturilor
spacer • Plata facturilor, rapid și fără un comision suplimentar
spacer • Posibilitatea activării facturii electronice
spacer • Transparenţă, comoditate și securitate în realizarea tranzacţiilor
spacer Contul meu RAJA poate fi accesat prin introducerea codului de client (regăsit pe factură), o adresă de e-mail validă, numărul de telefon și o parolă.
spacer Odată înregistrat, clientul se poate autentifica doar prin introducerea adresei de e–mail sau a codului de client și a parolei.
spacer Serviciul online este adresat tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu RAJA SA Constanța.
spacer Biroul de presăContul meu RAJA – un nou serviciu online


spacer Pentru că timpul este extrem de prețios pentru clienții noștri, depunem permanent eforturi să venim în întâmpinarea nevoilor acestora cu servicii variate, actuale și de calitate.
spacer Începând din luna aprilie, RAJA SA a pus la dispoziția abonaților săi platforma on-line Contul meu RAJA. Este vorba despre un pachet Cont Client complet, sigur și ușor de utilizat, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
spacer Prin contul de client, abonații, indiferent de calitatea juridică, au acces, direct şi rapid, la informții despre facturile emise, ultimele plăți procesate sau consumul de apă, toate gestionate dintr-un singur loc și numai la un clic distanță.
spacer Facilitățile pe care le aduce noul serviciu online sunt:
spacer - vizualizarea facturilor imediat ce au fost emise, cu posibilitatea de descărcare și de imprimare a acestora;
spacer - verificarea și transmiterea indexului contorului de apă on-line;
spacer - informații asupra modalității și a perioadei de citire a consumului;
spacer - accesul la istoricul de plăţi;
spacer - achitarea, rapid și fără un comision suplimentar, a facturilor pentru serviciile de apă potabilă și de canalizare.
spacer Plățile efectuate sunt actualizate pe platforma Contul meu RAJA în maximum 3 zile.
spacer Serviciul online este adresat tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu RAJA SA.
spacer Contul meu RAJA poate fi accesat de pe pagina principală a site-ului www.rajac.ro, apăsând butonul Cont Client.
spacer Aici, abonatul trebuie să introducă codul de client, numele si prenumele titularului/titularilor de contract, o adresă de e-mail validă, cu care abonatul se poate loga ulterior și la care va primi mesajele legate de contul de client, numărul de telefon și o parolă ce va fi introdusă de două ori pentru ca sistemul să verifice securitatea ei. Totodată, abonatul trebuie să fie de acord cu termenii și condițiile pe baza cărora li se pune la dispozitie acest serviciu modern, rapid şi sigur. Odată înregistrat, clientul se poate autentifica doar prin introducerea adresei de e–mail sau a codului de client și a parolei.
spacer Folosirea platformei online aduce numeroase avantaje precum: acces permanent și din orice locație la contul de client, reducerea timpului primirii / vizualizării și plății facturilor, transparenţă, comoditate și securitate în realizarea tranzacţiilor.
spacer Biroul de presă

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 13-Apr-2024 13:43

IGSU

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube