Important: dacă nu doriți să utilizați serviciul de plată cu anunțuri prin SMS
puteți opta pentru o factură ce poate fi emisă și achitată cu ordin de plată.
Contactați-ne pentru detalii...

Plata prin SMS - Sistemul de plăti prin SMS nu poate fi fraudat, este perfect securizat si se efectuează exclusiv prin sistemul securizat al firmei Media Sat S.R.L., aprobat de autoritătile de reglementare în domeniu.
- Media Sat S.R.L. ofera un sistem de plati electronice prin SMS certificat si utilizat cu succes la nivel national si international.
Administratia OnestiOnline.ro va confirma si publica anunturile cat mai repede fara a depasi insa termenul de maxim 3 zile.

Notă privind DATELE PERSONALE:
Administrația OnestiOnline.ro NU stochează și NU prelucrează datele personale ale utilizatorilor.
Datele pe care le veți introduce în formularul de anunțuri (nume, prenume, telefon, eMail) sunt doar pentru a putea lua legătura cu dumneavoastră în caz că sunt probleme legate de conținutul anunțului. Puteți alege să nu furnizați aceste date dar vă asumați riscul de a nu putea fi contactați în caz de nevoie.
Datele introduse sosesc pe adresa de eMail a administratorului de website.
Dacă nu sunt probleme, anunțul este publicat iar datele dvs. de contact sunt șterse definitiv și imediat.
Anunțurile publicate sunt șterse definitiv după expirarea termenului de publicare.
În momentul în care efectuați plata prin SMS - gestionarea datelor personale introduse în sistemul de plăți, se supune termenilor și condițiilor formulate de operatorul de plăți Media Sat S.R.L. - administrația OnestiOnjline.ro neavând vreo răspundere în acest sens.
Utilizarea serviciului de anunțuri cu plata prin SMS de la OnestiOnline.ro constituie acceptarea acestor condiții.

ANUNTURI PUBLICITARE
plata prin SMS opereaza numai pe teritoriul României
în reţelele Vodafone Orange Telekom Mobile
Vodafone Orange Telekom

ANUNT SIMPLU FARA FOTOGRAFII
Fara fotografie

Anuntul se afisează:
- 2 săptămani pe prima pagină
- 2 luni în pagina dedicată
Tarif: 3 Euro + TVA 24%

ANUNT MIXT FARA FOTOGRAFII
Fara fotografie

Anuntul se afisează:
- 2 săptămani pe prima pagină
- 2 luni în pagina dedicată
Tarif: 6 Euro + TVA 24%
spacerAcest plan tarifar admite existenta unui link care poate duce spre o pagina cu oferta enuntata in care sa mai existe si alte oferte pe langa aceasta.

ANUNT MARE FARA FOTOGRAFII
Fara fotografie

Anuntul se afisează:
- o luna pe prima pagină
- 3 luni în pagina dedicată
Tarif: 6 Euro + TVA 24%

ANUNT SIMPLU CU FOTOGRAFII
Cu fotografie

Anuntul se afisează:
- 2 săptămani pe prima pagină
- 2 luni în pagina dedicată
Tarif: 6 Euro + TVA 24%

EXTRAOPTIUNI pentru evidentierea anunturilor

- Scris cu culoare rosie 0,9 Euro+TVA
- Scris cu culoare albastra 0,9 Euro+TVA
- Scris cu culoare verde 0,9 Euro+TVA
- Scris negru cu marcaj galben 3 Euro+TVA

Atentie la abuzuri privind continutul text !
spacer Nu puteti introduce într-un anunt mai mult de o proprietate sau "chestiune". Exemple sunt cu sutele, va vom oferi doar cateva pentru a se intelege acest lucru.
Exemplu 1:
Vând teren impartit in doua loturi sau vând o canapea, un frigider si doua fotolii. - Acest gen de anunt este acceptat.
Exemplu 2:
Vând doua apartamente sau cinci garsoniere. - Acest anunt constituie un abuz si va fi reformulat de administratie astfel încât să corespundă politicii generale. Daca ati introdus două proprietăti, va fi publicată doar prima.
Exemplu 3:
În cazul agentiilor imobiliare: Daca introduceti un anun' gen "vând apartament", vă veti referi strict la acea proprietate fiind intezise formulări de genul "mai multe oferte pe site-ul nostru".
Dacă doriti să vă promovati siteurile, veti opta pentru optiunea "ANUNT MIXT"
Exemplu 4:
Dacă în anunt există un link, acesta trebuie să se refere strict la continutul anuntului. De exemplu, dacă o agentie imobiliară publică o ofertă, link-ul trebuie sa aiba trimitere strict la acea ofertă.
Dacă link-ul va duce către ofertarea generală a agentiei acesta va fi respins.
Daca link-ul va duce catre o pagina ce se refera la oferta iar in acea pagina exista elemente publicitare straine de acea oferta, ori care nu se refera in mod direct la aceasta, link-urile vor fi respinse.
De asemeni va fi respins orice link ce duce la un continut diferit ori nerelevant pentru continutul anuntului.
Exceptia de la aceasta regula este posibila numai prin alegerea planului tarifar "ANUNT MIXT" unde link-ul poate duce spre o pagina cu oferta enuntata in care sa mai existe si alte oferte pe langa aceasta.
Atentie ! Atentie la abuzuri privind continutul fotografiilor !
spacer Nu puteti introduce într-un anunt fotografii care se refera la o alta chestiune decat cea prezentata in anunt. Exemple sunt cu sutele, va vom oferi doar cateva pentru a se intelege acest lucru.
spacer Exemplu 1:
spacer Daca aveti de vanzare un apartament, in imagini trebuie sa apara doar acel apartament, nu sediul agentiei imobiliare sau sigla acesteia. Reclama pentru o agentie imobiliara este o chestiune distincta fata de continutul unei oferte explicite. Mai "pe romaneste": nu putem face reclama la doua lucruri platind doar pentru unul la fel cum la piata, daca platiti 1 kg de rosii, branza nu va este oferita gratuit ci se cumpara separat.
spacer Exemplu 2:
spacer In fotografii este interzisa inserarea de texte sau simboluri grafice straine ofertei la care se face referire. Permitem, spre exemplu, suprascrierea pozei numele agentiei imobiliare care oferteaza ori sigla in ideea ca isi protejeaza continutul spre a nu fi piratat. Ce trece peste aceasta permisiune constituie abuz iar imaginile vor fi respinse fara ca administratia sa aiba vreo obligatie fata de beneficiar. Nu sunt permise link-urile sau adresele web pe imagini.
spacer Neclarităti dacă sunt, vă rugăm sa trimiteti anuntul dvs. la adresa www@onestionline.ro înainte de a initia procedura de publicare pentru a ne consulta asupra continutului.
Procedura de plată este următoarea:

spacer Dupa citirea termenilor si conditiilor veti trece la pasul următor unde veti completa formularul. Câmpurile din formular marcate cu * sunt obligatorii. Dacă nu le completati pe toate (cele obligatorii), nu puteti trece mai departe si veti fi avertizati asupra erorilor survenite.

spacer Dacă e necesar, puteti încarca fotografii. Pentru a nu astepta mult, este recomandat ca dimensiunea lor să nu fie mare.

spacer Dacă nu doriti introducerea fotografiilor, nu este nici o problemă, ignorati campurile dedicate fotografiilor.

spacer După completarea formularului veti ajunge la o pagina ce confirmă finalizarea cu succes a primei secvente si va vor fi afisate tarifele si metoda de plata rapida.

!!! Nu sunt permise anunturi care contin cuvinte scrise integral cu MAJUSCULE !!!
!!! Anunturile astfel trimise vor fi inapoiate pt. a fi rescrise !!!

Pasul urmator

Nota: Anuntul se publica in 24 - 48 de ore de la confirmarea platii.

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 11-Jun-2024 8:21

IGSU

Probleme ? Neclaritati ?
ClaudiuStefanescu.rospacer 0723 626 007
spacer Atentie ! Telefonul este setat sa respinga din start apelurile primite cu numar ascuns. Daca doriti sa va ascundeti numarul, din diverse motive, contactati-ma pe e.mail. director@onestionline.ro
spacer Cu stima,Claudiu Stefanescu
Regulament !

STRICT INTERZIS:

- anunturi sau link-uri care contin elemente discriminatorii (vârsta, sex, etc...)

- anunturi sau link-uri care aduc prejudicii unor terte persoane, incită la violentă, rasism, extremism, încalcarea legislatiei interne si internationale, a Drepturilor Omului, imoralitate, etc... ori au continut injurios, vulgar, etc...

- anunturile fără continut în limba romană

- anunturi care nu exprimă idei coerente ori au continut greu de interpretat

- anunturi cu caracter politic

- anunturi care, prin continutul lor, ridică suspiciuni privind unele activităti ilegale.

AVERTISMENT:

- Fată de persoanele care publică anunturi, sau care citesc anunturile publicate, OnestiOnline.ro nu are nici un fel de răspundere sau obligatie si îsi rezervă dreptul de a nu publica sau de a modifica unele anunturi (greseli gramaticale, frazare, formulări). Desigur, eventualele restrictii sunt aplicate cu o motivatie pertinentă

- Nu sunt permise anunturi care contin cuvinte scrise integral cu MAJUSCULE. Anunturile astfel trimise vor fi inapoiate pt. a fi rescrise.

- OnestiOnline.ro nu verifică autenticitatea informatiilor din anunturi si nu răspunde pentru veridicitatea acestora.

- OnestiOnline.ro nu are nici un fel de răspundere în cazul eventualelor prejudicii suferite de unele persoane datorită publicării unor anunturi.

Confidentialitate si sigurantă !
spacer Administratia acestui site precum si administratia sistemului securizat de plăti electronice PayU respectă prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal modificată si completată si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice.
spacer Datele pe care le veti furniza pe site sunt necesare pentru situatia în care există reclamatii ulterioare.
spacer Administratia OnestiOnline.ro NU stocheaza datele utilizatorilor si NU le divulga nimanui.
spacer Administratia OnestiOnline.ro va efectua verificări suplimentare, în limitele permise de legislatie, dacă există suspiciuni cu privire la bunele intentii ale utilizatorilor.
spacer Este recomandat să nu optati pentru publicarea adreselor de email sau a numerelor de fax. deoarece unii cetăteni, care vor sa facă bani cu orice pret, le "pescuiesc" de pe saiturile de anunturi si le vând către unele societăti comerciale care vor avea grijă să vă bombardeze cu reclame nesolicitate atât pe eMail cât si pe fax. Dacă aveti fax la domiciliu si-i publicati numărul, există riscul ca acesta să sune în miez de noapte pentru a vă transmite o ofertă, o invitatie... Ar mai fi recomandat ca, pentru anunturi si alte subscrieri pe diverse site-uri, să aveti o adresa de mail "de sacrificiu" - creată special pt. anunturi, abonări, etc. De asemeni, dacă publicati faxul de la birou, e bine să nu-l comutati pe automat. Cine doreste să vă transmita un fax, trebuie să se prezinte, să vă informeze în doua cuvinte asupra continutului pt. ca dvs. să decideti cui oferiti sau nu tonul de fax. Veti evita, în acest fel, sistemele automate de transmitere a faxurilor, sisteme ce merg noaptea când tarifele pt. telefonie fixă sunt mai mici.

 

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube