www.OnestiOnline.ro - de 22 ani împreună.

spacer Se împlinesc 22 ani de când mun. Oneşti a ieşit în lume prin internet.
spacer Primul website al mun. Onesti - www.OnestiOnline.ro - a fost lansat pe data de 6 Decembrie 2001, cu ocazia Zilei Oficiale a mun. Onesti, Sfantul Nicolae fiind patron spiritual şi ocrotitor al localităţii.
spacer Primele fotografii, care urmau să înfăţişeze lumii urbea noastră, au fost realizate într-un mod destul de primitiv, dacă ne raportăm la tehnica zilelor noastre.
spacer Mergeam, prin oraş cu o cameră video Panasonic M3500, filmam secvenţe statice după care redam filmarea (analogică) printr-un TV tuner şi, cu softul acestuia, realizam print screen. Rezulta o imagine la fabuloasa dimensiune de 320x240 pixeli.
spacer Astăzi, dimensiunea nativă a fotografiei iese din Nikon D800 la 7.360 x 4.912 pixeli. Eee... parcă mai vii de-acasă.
spacer Aşa s-a născut prima galerie foto...
spacer Toate acestea se întâmplau într-o vreme în care mult prea puţini oneşteni aveau habar că există internetul iar cei care-l aveau contra unor costuri exorbitante... abia învăţau să-l utilizeze.
spacer Surprinzător de repede, oneştenii aflaţi departe de ţară au aflat, au văzut şi au oftat de dor. Aşa se face că au început să apară primele mesaje de salut în cartea oaspeţilor.
spacer Au fost mii de mesaje... Ele s-au rărit însă odată cu apariţia saiturilor de socializare gen Facebook, Tweeter, etc... Este un fenomen firesc datorită versatilităţii platformelor de comunicare instant.
spacer Deşi "Guest Book" este, de acum, un instrument desuet, rubrica va rămâne totuşi ca mărturie a vremurilor trecute şi a începuturilor comunicării digitale.
spacer Nu mă pot abţine să nu îmi amintesc de un cadou primit de la primul oneştean care a crezut în viabilitatea şi utilitatea acestui proiect: pictorul şi graficianul Vasile Văleanu.
spacer Văzând că mă chinui cu ditai hardughia de cameră prin oraş, mi-a trimis prima mea cameră digitală. Era puţin mai mare decât un pachet de ţigări şi avea fabuloasa rezoluţie de 1,3 MP. Aceasta... alături de multe încurajări şi ceva ghionturi atunci când ceva era în neregulă.
spacer La 22 ani de la primii paşi, www.OnestiOnline.ro, se prezintă în faţa oneştenilor cu un conţinut bogat şi bine structurat. Amintim aici cele mai importante secţiuni:
spacer - Prima pagină este destinată ştirilor, comunicatelor, noutăţilor, publicităţii.
spacer - Galeria foto - cuprinde peste 5.000 de fotografii structurate pe criterii de spaţiu şi timp începând cu anul 1.900. Este secţiunea cea mai iubită de oneştenii plecaţi departe întrucât este singurul mod de a-şi mai astâmpăra dorul de casă.
spacer - Galeria panoramică - include două tururi virtuale complete, unicat în lume, ale Bibliotecii Municipale şi Muzeului de Istorie. Există şi un al treilea tur virtual al vecinilor de la Târgu Ocna prin care puteţi intra în inima muntelui de sare. În rest... panorame simple din diferite puncte ale Oneştiului.
spacer - Galeria video - vă oferă imagini din Oneştiul anilor 1960 până în zilele noastre. Anul 2006 este cel în care am început să realizez reportaje video dedicate publicării online. Ce vedem până la această dată sunt imagini de arhivă filmate într-o vreme în care nimeni nu ar fi bănuit că transmisiile audiovizuale vor fi posibile şi altfel decât prin antena sau cablul TV.
spacer - Politica - este o secţiune mai puţin iubită... dar... dacă totuşi doriţi să revedeţi campaniile electorale...
spacer Aşadar au trecut 22 ani de la primul vizitator al www.OnestiOnline.ro... Cu tot atâţia ani am mai îmbătrânit şi eu...
spacer La 22 ani... se cuvine să le mulţumesc tuturor celor ce au sprijinit acest proiect...
spacer Le adresez un gând bun şi celor ce au încercat, uneori din răsputeri, să-i dea în cap entru că ce nu te omoară te întăreşte.
spacer Vă mulţumesc dumneavoastră, dragi oneşteni de aici sau de departe pentru că intraţi pe acest website... Pentru voi există şi rămâne ceea ce este.
spacer Vă mulţumesc, aşadar tuturor pentru că am reuşit, împreună, să avem un website atât de bogat în conţinut iar asta ne situează printre puţinele localităţi din ţară care se pot mândri cu aşa ceva...


spacer Onesti Online este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci ca marca combinata (verbala si grafica) avand nr. atribuit 110677.
spacer Utilizarea marcii verbale sau grafice Onesti Online (sub orice forma si oriunde pe teritoriul Romaniei) de catre alta persoana decat autorul ei,Claudiu Stefanescu, contravine legislatiei in vigoare si poate atrage dupa sine sanctiunile prevazute de Lege si obligativitatea de a plati daune autorului eiClaudiu Stefanescu.
spacer Legea 84/1998 completata si modificata prin Legea nr. 66/2010 prevede ca "orice utilizare a marcilor sau a indicatiilor geografice, contrara practicilor loiale in activitatea industriala sau comerciala, in scopul de a induce in eroare consumatorii constituie un act de concurenta neloiala si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda de la 50.000 - pana la 150.000 lei (adica pana la 1,5 miliarde lei vechi)" - De asemeni, partea prejudiciata poate cere despagubiri civile substantiale.

  • Certificat de marca Pg. 2
  • Certificat de marca - Pg. 2
  • Legea 84/1998 - extras
  • Decizia de inregistrare a marcii
Onesti Online Marca Inregistrata

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 11-Jun-2024 8:21

IGSU

Initiativa Onesti Online

spacer Onesti Online a fost lansat pe data de 6 Decembrie 2001, cu ocazia Zilei Oficiale a mun. Onesti, Sfantul Nicolae fiind patron spiritual si ocrotitor al localitatii.
spacer Ca urmare a cresterii popularitatii acestui site unele persoane au incercat sa-si aroge drepturi necuvenite in legatura cu existenta si continutul acestui site. Prin urmare, la inceputul anunui 2010, s-a luat masura inregistrarii marcii Onesti Online la O.S.I.M.
spacer Site-ul www.onestionline.ro a fost creat, în totalitate, de Claudiu Stefanescu, si fiind integral proprietatea acestuia...
spacer Marca inregistrata Onesti Online si continutul site-ului apartine exclusiv autorului si constituie obiect al Legii Dreptului de Autor.
spacer Se permite publicarea unor materiale din acest site dar, cu rugamintea de a se specifica sursa.
spacer www.onestionline.ro NU este site-ul oficial al Onestiului si NU isi atribuie nici o prerogativa in acest sens. Primaria Onesti are propria adresa web www.onesti.ro www.onestionline.ro NU apartine nici unei institutii publice si private dar colaboreaza in parteneriat cu unele dintre acestea.

spacer www.onestionline.ro este, printre altele, si un mijloc de informare în masa, independent.

spacer www.onestionline.ro prezinta prioritar aspectele pozitive din mun. Onesti. Acest principiu (care nu a fost impus de nimeni) a fost adoptat pentru a cladi o imagine pozitiva a Onestiului si a Romaniei în strainatate dorind, în acest fel, contracararea imaginii defavorabile pe care presa internationala a creat-o mai mult sau mai putin voit.

spacer www.onestionline.ro NU are nici o coloratura politica. www.onestionline.ro respinge categoric publicarea oricaror materiale ce ar putea leza Drepturile Omului, Legea, interesele nationale si locale.

spacer www.onestionline.ro poate publica unele reclame gratuit sau contra cost, autorul, detinand autorizarile necesare în deplin acord cu legislatia în vigoare. www.onestionline.ro este deschis catre orice persoana fizica sau juridica acceptand colaborarile voluntare ce ar putea duce la imbogatirea continutului acestui site.

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube