Aprilie 2015

Preoţii au donat sânge

;

spacer La Onesti a demarat proiectul „Donând poti salva vieti”. Actiunea se desfasoara in cadrul Broului de asistenta Sociala din cadrul Protopopiatului Onesti cu binecuvantarea Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului.
spacer Pentru inceput, au fost chemati sa doneze sange preotii din cadrul protoieriei si sotiile acestora urmand ca, pe parcursul derularii proiectului, sa participe si credinciosii care doresc sa-si ajute semenii.
spacer Actiunea a debutat joi, 2 aprilie, la sediul protoieriei cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sangvina Bacau.
spacer Pentru ca, a fi donator, presupune respectarea unor conditii, pentru inceput, s-au putut inscrie doar 35 de persoane.
spacer Scopul actiunii este, in primul rand, satisfacerea, necesitatii de produse sangvine in zona Onesti si imprejurimi.
spacer Fiecare donator va primi un bon valoric de 54 de lei iar suma cumulata va fi donata, prin tragere la sorti unei familii nevoiase din cadrul Protoieriei.
spacer Urmatoarele etape se vor desfasura si in alte centre de donare care vor fi organizate in functie de numarul donatorilor inscrisi la parohii.

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 13-Apr-2024 13:43

IGSU

Galerie video Onesti Online

 

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube