CATEGORII

Biserici ortodoxe Oneşti

Website Protoieria Oneşti - www.protoieria-onesti.ro

Biserica "Sfantul Nicolae"

  • FOTO General
  • Foto Preoti 2014
  • VIDEO

spacer Clipe emotionante s-au scurs la biserica de pe str. Aleea Parcului din Onesti. Duminica, 22 iunie 2014, dupa savarsirea Sfintei Liturghii, parintele Protopop Constantin Alupei a dus la indeplinire cateva hotarari luate de Episcopul Vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului P.S. Dr. Ioachim Bacaoanul.
spacer 1. Parintele Nicolae Pascu a fost numit preot paroh al bisericii cu hramul Maria Magdalena din "Satul Catolic" [click aici pt. a vedea aceasta biserica...]. Conducera Arhiepiscopiei i-a acordat incredera deplina si l-a considerat vrednic si sa duca la bun sfarsit lucrarile de finisare a bisericii, avand in vedere deosebitele rezultate obtinute in munca administrativa desfasurata la biserica de pe Aleea Parcului.
spacer 2. Parintele Ioan Berdan a fost numit preot paroh al bisericii cu hramul Sfantul Nicolae de pe str. Aleea Parcului. P.S. Ioachim Bacaoanul l-a considerat vrednic, cupa o analiza aprofundata a activitatii desfasurate. La mica festivitate de investire, protoiereul Constantin Alupei i-a daruit Sfanta Evanghelie si Sfanta Cruce, povatuindu-l si urandu-i de bine. Simbolic, i-a inmanat cheile bisericii cu emotia vie starnita de amintirea celor 17 ani de slujire la aceasta biserica, ani in care a ostenit la renovarea acesteia, dupa care a inceput ctitorirea Catedralei Pogorarea Duhului Sfant.
spacer 3. Parintele Nicolae Zaharia a fost numit preot slujitor al bisericii cu hramul Sfantul Nicolae de pe str. Aleea Parcului, fiind transferat de la parohia din Bratila. Preotii slujitori si noul paroh de la Sfantul Nicolae l-au primit pe noul coleg cu bratele deschise felicitandu-l pentru rezultatele deosebite obtinute la parohia din Bratila. Parintele protopop i-a daruit Sfanta Evanghelie si Sfanta Cruce urandu-i succes in activitate.

Google Street View

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare |

Protectia Consumatorilor A.N.P.C.

sus
Fii la curent cu noutatile...
youtube