Iulie 2014

Modernizări la maternitatea oneşteană

spacer Schimbarea la fata a maternitatii onestene este un vis care incepe sa devina realitate insa nu dintr-o data ci pe etape. Un prim episod s-a derulat luni 21 iulie 2014 cand a fost inaugurat un prim sector modernizat.
spacer Gospodarii urbei au facut receptia primelor lucrari. Tamplarie, mobilier, pardoseala, grupuri sanitare, central termica, statie de climatizare, toate acestea noi si moderne, evident la standard europene.
spacer In noile spatii modernizate isi traiesc deja primele zile de viata micutii cetateni ai orasului vegheati cu atentie de tinerele mame si personalul medical.
spacer Renumele medicilor onesteni determina multe mame sa aleaga maternitatea onesteana pentru a naste iar acum, au un motiv in plus sa vina aici pentru ca beneficiaza de cele mai bune conditii. Municipalitatea onesteana si conducerea spitalului continua eforturile ce vizeaza cresterea conditiilor din sistemul local de sanatate.
spacer Se afla in derulare demersuri si proiecte pentru modernizarea mai multor sectii din cadrul spitalului si realizarea unui nou si modern centru de primiri urgente.

Inaugurare Service Auto Plus Onesti

spacer Cunoscutul brand onestean AutoPlus a capatat o noua dimensiune. Vineri, 11 iulie 2014, a fost inaugurat un nou si modern service Auto.
spacer Amplasat la iesirea din Onesti spre comuna Casin service AutoPlus ofera, intr-un spatiu generos, o gama completa de servicii specifice, toate acestea la standarde europene.
spacer Inaugurarea obiectivului a inceput cu o slujba de sfintire, cateva cuvinte din partea conducerii si a continuat cu o seara de buna dispozitie intretinuta de actorul onestean Doru Catanescu.
spacer Profesionistii de la Service Auto Plus va asteapta de acum in noua locatie dornici sa faca tot ce este mai bun pentru masina dumneavoastra.

Prix de la Francophonie 2014

spacer Prietenia romano-franceza a atins varsta majoratului la Onesti.
spacer De 18 ani, suntem infratiti cu localitatea franceza Eysines. Schimburi de experianta, activitati culturale, concursuri, vizite reciproce... toate acestea ne-au apropiat...
spacer In miez de vara, s-a derulat un nou episod al acestei frumoase amicitii. Noi activitati culturale s-au desfasurat la Onesti sub genericul "Zilele Francofoniei". Elevii si profesorii participanti au fost premiati de oaspetii francezi in sala de consiliu a Primariei Onesti.

Sperante pentru fotbalul Onestean

spacer Presedintele Federatiei Romane de Fotbal Razvan Burleanu s-a aflat la Onesti luni 7 iulie 2014. Acesta a vizitat infrastructura sportiva a orasului si a purtat discutii cu oamenii de fotbal ai locului.
spacer Federatia Romana de Fotbal doreste infiintarea unor centre regionale de excelenta in pregatirea viitorilor fotbalisti si deocamdata evalueaza locatiile in care ar fi posibila infiintarea acestora.
spacer Presedintele FRF s-a aratat placut impresionat de starea terenurilor de fotbal, de modernizarile facute, in ultima vreme, la vestiare, grupuri sanitare, cantina, sala de mese si spatii de cazare insa nu a lansat promisiuni ferme privind viitorul fotbalului onestean. Onestiul este bine cotat ca infrastructura si profesionisti ai fotbalului, motiv pentru care impatimitii sportului rege sunt optimisti, spera si isi doresc la Onesti un astfel de centru... Aceasta chestiune insa, este deocamdata in curs de analiza...

Rotary Club Onesti are un nou presedinte

spacer Rotary Club Onesti are un nou presedinte. Conform principiilor acestei organizatii, prin rotatie, fiecare membru conduce clubul din care face parte, cate un an de zile.
spacer La 1 iulie 2014 Ciprian Zarzu si-a incheiat mandatul. Intr-o atmosfera cordiala, acesta a predat stafeta profesorului Gabriel Fornica Livada care va coordona clubul onestean in urmatorul an rotarian.
spacer In finalul ceremoniei, membrii clubului Rotary, alaturi de organizatia de tineret Interact, au lansat, in fata Casei de Cultura, 109 lampioane marcand astfel implinirea a 109 ani de la infiintarea Clubului International Rotary.

Tombola Nevila - 30 iunie 2014


Tombola Nevila din 30 iunie 2014 si inmanarea marelui premiu.
Pentru cine nu are rabdare sa vada tot:
extragerea marelui premiu este la min. 37:10 si premierea la minutul 43:38

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 13-Apr-2024 13:43

IGSU

Galerie video Onesti Online

 

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube