Iunie 2014


on Time - Trailer

spacer Film de prezentare a aplicatiei onTime pentru telefoanele inteligente cu sistem de operare Windows.
spacer Aplicatia este construita de un grup de elevi din mun. Onesti, judetul Bacau sub îndrumarea unui mentor de la Microsoft Romania.
spacer Personajul acestui film utilizeaza aplicatia in diferite situatii. Intr-o prima faza, isi seteaza o alarma care sa o trezeasca dimineata. Catalina s-a culcat la o ora neinspirata si are un somn agitat, se trezeste noaptea si ia telefonul, il scutura iar aplicatia ii reda ecranul de noapte in care este afisata ora si timpul ramas pana la trezire. Alarma de dimineata o gaseste pe eroina filmului insuficient odihnita. Apasa pe butonul de amanare si adoarme la loc. Alarma suna din nou iar Catalina nu are de ales. Trebuie sa se ridice si sa plece. Ajunsa la biblioteca, isi alege o carte dupa care isi seteaza in aplicatie un reminder sa nu uite ca la ora 17.oo are iesire la un ceai cu ai sai colegi apoi citeste. Aplicatia o avertizeaza la ora setata ca a venit timpul sa plece. Ajunsa la restaurant comanda un ceai. Chelnetrita ii spune sa nu umble la ceainic timp de 3 minute, timp necesar pentru infuzare. Catalina seteaza in aplicatie o numaratoare inversa. Dupa 3 minute, telefonul da semnalul ca ceaiul poate fi servit. Intoarsa in camera ei, Catalina vrea sa-si seteze o noua alarma pentru a o trezi dimineata dar isi aduce aminte ca, noaptea trecuta, a avut un somn de slaba calitate, asa ca renunta si alege sa foloseasca optiunea "ciclu de somn" din aplicatie. Aceasta calculeaza, in functie de ora trezirii, ora la care ar fi recomandat sa se culce pentru a avea un somn odihnitor. Aplicatia avertizeaza utilizatorul cu jumatate de ora inainte ca se apropie ora optima pentru culcare, dandu-i acestuia timp sa se pregateasca si sa adoarma. Catalina se trezeste dimineata odihnita. Aplicatia din telefon a ajutat-o sa doarma bine.
spacer Multumim sponsorilor: Complexul Seasons, Cafeneaua Literara (in aceste locatii am filmat), Logic For si uM Soft.


Echipa de liceeni de la Onesti, jud. Bacau care a creat aplicatia onTime
penntru telefoane inteligente cu sistem de operare Windows.


Lansarea aplicatiei onTime la Biblioteca "Radu Rosetti"


11 iunie 2014 - Sfintire la Spitalul Onestean

spacer Ziua Copilului, 1 iunie 2014, a fost marcata la Onesti de o suita de manifestari sub genericul "Festivalul Tineretului".
spacer Desi conditiile meteo nu au fost dintre cele mai prietenoase, onestenii au participat in numar mare si au reusit sa se strecoare cu bine printre picaturile de ploaie.
spacer Totul a inceput cu activitati sportive: Crosul Tineretului, Bike Maraton, demosntratii sportive diverse si a continuat, in parc, cu spectacole si multe ispite culinare.
spacer In acest film am reusit sa surprindem doar o parte din ce a fost mai important, iata si desfasuratorul pe minute si secunde.
spacer 00:00 - Animatie pentru copii
spacer 02:01 - Teatru de papusi
spacer 03:53 - Mandrele + ilustratie de ambianta
spacer 04:33 - Radu Ile
spacer 05:30 - Magicianul Augustin
spacer 07:28 - George Cojocarescu + ilustratie de ambianta
spacer 10:38 - Dansatori cu flacari
spacer 13:27 - Masao, Goblin, Ze + ilustratie de ambianta
spacer 15:32 - Puya
spacer 20:20 - Narcoting Sound + dansatoare infocate
spacer 25:48 - Antonia
spacer 34:16 - Sfarsit

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 11-Jun-2024 8:21

IGSU

Galerie video Onesti Online

 

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube