Aprilie 2017

Dr. Herman Berkovits - consul onorific al României în Israel a vizitat mun. Oneşti

spacer Dr. Herman Berkovits Tvica - consul onorific al României în Israel, medicul personal al premierului israelian Benjamin Netanyahu a vizitat municipiul Oneşti.
spacer Originar din Târgu Lăpuş, jud. Maramureş, domul Herman Berkovits s-a stabilit în Israel, în anul 1975. Acolo şi-a deschis propria clinică de pediatrie. Facem o paranteză: tot din Târgu Lăpuş este şi consilierul oneştean Constantin Florian (PNL)
spacer Distinsul oaspete a vizitat mun. Oneşti şi împrejurimile (Slănic Moldova, Târgu Ocna).
spacer La Oneşti, a fost primit tradiţional, cu pâine şi sare, moment în care şi-a amintit de dorinţa lui, mai veche, de a vizita Oneştiul şi a fredonat cu drag cântecul lui George Bunea "Oneşti, Oneşti - zâmbet cald pe harta ţării".
spacer În cadrul unei şedinţe solemne, dr. Herman Berkovits a primit Cheia Oraşului în semn de preţuire şi recunoştinţă pentru multiplele acţiuni întreprinse în folosul poporului Român.
spacer Dr. Herman Berkovits, a vizitat Spitalul Municipal "Sfântul ierarh Dr. Luca" Oneşti şi Biblioteca Municipală "Radu Rosetti" unde a fost întâmpinat cu o expoziţie de carte şi documente referitoare la Israel.
spacer Un recital de pian a fost oferit în onoarea distinsului oaspete.
spacer Evenimentul s-a încheiat cu o conferinţă de presă în cadrul căreia, Dr. Herman Berkovits şi-a exprimat dorinţa de a întări şi fructifica legăturile dintre noi şi poporul prieten.


Despre Ortodoxie şi Occident - înregistrare integrală


Reportaj Trinitas TV


Înregistrarea integrală

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 13-Apr-2024 13:43

IGSU

Galerie video Onesti Online

 

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube