Octombrie 2010


Concert Lorene de Ratuld - 28 octombrie 2010 [SD 14 min]


Tineri in Actiune in Detentie Proiect international Onestin - 4 octombrie 2010 [SD 10 min]
Acest proiect a fost singurul selectionat, la nivel national, pt. a reprezenta Romania la Bruxelles.
Vezi aici reportajul realizat la conferinta de presa din iunie 2013...

spacer Organizatia de tineret Onestin a reusit initierea si derularea unui nou proiect educational european intitulat Youth in Action in Detention, in traducere Tineret in Actiune in Detentie.
spacer Proiectul a beneficiat de finantare prin programul Comisiei Europene "Tineret in Actiune" si s-a derulat in parteneriat cu spacer Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare si centrul de Reeducare de la Targu Ocna.
spacer Proiectul international s-a concretizat printr-o serie de activitati ce vizeaza aplicarea metodelor de educatie non-formala in lucrul cu persoanele private de libertate. In cadrul proiectului s-au desfasurat activitati educative, worksopuri si schimburi de experienta intre partenerii romani si straini, in mare parte implicati in activitati legate de delincventa si probleme sociale intampinate de tinerii cu situatie dificila.
spacer In cadrul activitatilor, initiatorii si partenerii din acest program au interactionat eficient cu tinerii aflati in detentie la Targu Ocna.
spacer Proiectul a fost pe larg prezentat intr-o conferinta de presa la care au participat deopotriva jurnalisti, oficialitati locale, sefi de institutii publice cu atributiuni pe linie mentinerea ordinii publice.
spacer In finalul conferintei de presa oaspetii romani si straini au vizitat Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare si spatiile de detinere.
spacer Invitatii au avut ocazia sa constate ca detinutii beneficiaza de conditii bune de cazare si masa. In plus tinerii au la dispozitie ateliere in cadrul carora isi pot manifesta si dezvolta aptitudinile artistice sau pot deprinde noi meserii ce ii vor ajuta dupa punerea in libertate.

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 13-Apr-2024 13:43

IGSU

Galerie video Onesti Online

Octombrie 2010 - total filmari 24 min

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube