CATEGORII

SĂRBĂTORI

1 Octombrie - Ziua Varstei a III-a

  • 2013
  • 2014Ziua Varstnicilor - rezumat video

spacer 1 octombrie - 2013 - „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice" a fost marcata de municipalitatea onesteana printr-un eveniment de inalta tinuta.
spacer Onestenii aflati la varsta intelepciunii au fost invitati la Sala Polivalenta "Nadia Comaneci" unde au primit cadou un spectacol folcloric de exceptie sustinut de Mioara Velicu, Margareta Clipa, Nicolae Sabau si Constantin Cojocarescu.
spacer In cadrul evenimentului, au fost premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Premiul a constat in suma de 700 lei (a mai crescut - in anii trecuti era 500) si mici atentii.
spacer Filmul dureaza 33 de minute si este doar un rezumat al evenimentului. Merita vazut, este emotionant. Vizionati la rezolutie High Definition daca sistemul va permite.

spacer Inainte de festivitatea de la Sala Polivalenta, a avut loc o suita de manifestari culturale gazduite de Biblioteca Municipala "Radu Rosetti".
spacer Prezenti in aula, varstnicii au luat cunostinta de lansarea proiectului "Navigator 50+", proiect ce consta in cursuri gratuite de calculator pentru seniori. Batranii vor invata cum sa utilizeze internetul, cum sa comunice prin messenger, facebook, etc...
spacer A urmat proiectia unui film documentar din colectia "Orasele lumii": Budapesta.
spacer A fost prezentata expozitia tematica de carte si publicatii periodice, quiling, bijuterii handmade.
spacer Un moment deosebit l-a constituit recitalul de romante sustinut de doamna Doina Ionet. Si pentru ca ochii celor prezenti s-au umezit de emotie, interpreta a incantat audienta cu propriile versuri pe care le-a recitat cu o expresivitate nemaiintalnita.

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare |

Protectia Consumatorilor A.N.P.C.

sus
Fii la curent cu noutatile...
youtube