CATEGORII

Instituţii publice Oneşti

Pompierii
  • FOTO
  • VIDEO
Interventie - vara 2012

spacer 9 Septembrie 2012 - orele 3.oo noaptea la intrare in Satul Catolic. O constructie darapanata in care locuieste un cetatean cu probleme sociale (si nu numai) atrage atentia trecatorilor prin fumul gros pe care-l emana prin acoperis. Este stiut ca acel cetatean are un comportament mai "deosebit" si ca e posibil sa-si fi facut focul sa se incalzeasca. Totusi situatia pare, la o prima vedere, sa fie mai grava de atat. Un cetatean de buna credinta se decide totusi sa anunte la 112 acest incident. Isi declina identitatea si descrie situatia fara a exagera in vreun fel. Autoritatile nu pot ignora acest fapt, ce pare totusi banal. Este aproape Biblioteca Municipala, mai sunt si alte obiective si, in plus... nu se stie niciodata... In foarte scurt timp, ajunge prima garda de interventie.
spacer Cameramanul de nunti, botezuri, parangheliiClaudiu Stefanescu(care era la produs prin zona) nu se poate abtine si deschide camera. Este constient ca subiectul este banal insa nu se poate abtine. Ii este dor de vremurile in care facea emisiuni cu pompieri si, in plus, ii plac foarte mult girofarurile si oamenii de sacrificiu. A... si e constient ca va strange incomparabil mai multe vizionari cu acest fapt banal decat cu un reportaj pe teme culturare - doar nu s-a nascut ieri... Pai daca publici un reportaj cu Turneul Stradivarius... daca se indura 200 de vizitatori sa dea clic insa un incendiu, o crima... ei bine astea sunt "delicatese' savurate de Intrcateva sute de internauti.
spacer Intre timp, pompierii desfasoara dispozitivul de lupta iar primul jet de apa tasneste catre presupusul focar de incendiu. Intr-o dispozitie de exceptie si o tinuta de gala, locuitorul ruinei incendiate iese in prag suparat de dusul rece primit... Spune ca nu-i nimic rau dar pompierii nu au timp de glume si de joaca. Intr-o astfel de situatie, nu poti sti cu adevarat ce se intampla pana nu verifici exact. Intre timp, sosteste si garda 2 de interventie. Se fac verificari. Nu e nimic grav. Pompierii se retrag, cetateanul problematic se culca la loc (putin cam umed dar se culca), cameramanul se retrage la nuntasii lui usor jenat ca are de gand sa difuzeze imagini cu un fapt mult prea banal...

Google Street View

i
Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare |

Protectia Consumatorilor A.N.P.C.

sus
Fii la curent cu noutatile...
youtube