CATEGORII

ARHIVĂ

Imagini de arhiva - anii 2008

  • FOTO
  • VIDEO

SC Modeon SA - fabrica de confectii.
Cladirea administrativa a fost demolata prin implozie vineri 21 iunie 2008
Filmul a fost oferit de Clubul de Turism Montan "Nemiram" nemiram.dcantemir.ro

spacerKaufland a facut explozie la Onesti. O cladire care a apartinut fabricii de confectii Modeon din Onesti a fost demolata vineri seara, printr-o explozie controlata, cu efect de implozie, procedura realizata de o firma specializata, din Bacău . La actiune au participat si pompieri, politisti si jandarmi din Onesti, care au asigurat un perimetru de protectie si au i-au tinut la distanta pe cei aproape 100 de curiosi, care s-au adunat sa vada explozia. Desi a fost destul de puternica, explozia nu a reusit sa puna la pamint intreaga cladire, raminind intacta o parte destul de mare din imobil, in zona in care s-a aflat casa scarilor. Finalizarea operatiunii de demolare a fost facuta prin mijloace clasice, iar alte incidente nu s-au semnalat.
spacerCladirea Modeon, in care s-au aflat birourile fabricii, a fost achizitionata, impreuna cu terenul, de renumita firma Kaufland, care va construi un supermarket in zona, cu o suprafata de circa 15.000 de metri patrati. Pe linga cladirea principala a complexului comercial, care va avea parter si etaj, in zona se vor amenaja 206 locuri de parcare si doua cai de acces, una pentru clienti si una pentru camioanele de aprovizionare, ambele cu intrare din strada Victor Babes. De asemenea, se va amenaja un spatiu verde, de peste 1.500 de metri patrati, iar carosabilul va fi largit cu inca o banda de circulatie. Planul Urbanistic de Detaliu pentru noul supermarket a fost aprobat de Consiliul Local Onesti, in sedinta din octombrie 2007, iar lucrarile de constructie vor incepe imediat dupa degajarea completa a terenului, procedura inceputa vineri, cu demolarea principalei cladiri.
spacer Sursa: Ziarul de Bacau

spacerVa invitam sa contribuiti la extinderea acestei sectiuni.
spacer Aveti fotografii vechi cu sau despre Onesti ? Nu ezitati sa ne contactati...
spacer Multumim Bibliotecii Municipale "Radu Rosetti" pentru imaginile oferite, multumim si magazinului Sport Plus pentru o parte din imaginile oferite.
Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare |

Protectia Consumatorilor A.N.P.C.

sus
Fii la curent cu noutatile...
youtube