Onesti in campanie electorala

spacer In aceasta sectiune, veti gasi arhiva campaniilor electorale care s-au derulat pe OnestiOnline.ro.
spacer Materialele electorale au fost publicate la cererea candidatilor si/sau partidelor politice.
spacer Candidatii sau partidele care nu se regasesc in aceasta sectiune fie nu au solicitat prezenta fie nu au fost de acord cu decenta impusa de administratia acestui site.
spacer Administratia OnestiOnline.ro nu are culoare politica si trateaza in mod corect, echilibrat si echidistant toti candidatii si toate formatiunile politice angrenate in competitia electorala.

spacer Multumim politicienilor si alegatorilor care au acordat incredere acestei publicatii electronice.
spacer Multumim tuturor celor care au inteles sa respecte dorinta administratiei OnestiOnline.ro de a pastra decenta, echilibrul si echidistanta.
spacer Si... in ultimul rand, chiar in ultimul rand... multumim si celor care au recurs la presiuni, hartuiri, amenintari si alte cele... Atitudinea lor a fost de natura sa dea administratiei: OnestiOnline.ro un semnal destul de puternic care ar vrea sa spuna: OnestiOnline.ro conteaza si are un cuvant de spus deci povestea OnestiOnline.ro... trebuie sa mearga mai departe. Le transmitem acestora din urma ca... i-am iertat dar n-am uitat, pentru ca ranile se vindeca dar cicatricile raman.

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 02-Mar-2024 6:17

IGSU

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2024 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube