Dr. Herman Berkovits - consul onorific al României în Israel a vizitat mun. Oneşti

spacer Dr. Herman Berkovits Tvica - consul onorific al României în Israel, medicul personal al premierului israelian Benjamin Netanyahu a vizitat municipiul Oneşti.
spacer Originar din Târgu Lăpuş, jud. Maramureş, domul Herman Berkovits s-a stabilit în Israel, în anul 1975. Acolo şi-a deschis propria clinică de pediatrie. Facem o paranteză: tot din Târgu Lăpuş este şi consilierul oneştean Constantin Florian (PNL)
spacer Distinsul oaspete a vizitat mun. Oneşti şi împrejurimile (Slănic Moldova, Târgu Ocna).
spacer La Oneşti, a fost primit tradiţional, cu pâine şi sare, moment în care şi-a amintit de dorinţa lui, mai veche, de a vizita Oneştiul şi a fredonat cu drag cântecul lui George Bunea "Oneşti, Oneşti - zâmbet cald pe harta ţării".
spacer În cadrul unei şedinţe solemne, dr. Herman Berkovits a primit Cheia Oraşului în semn de preţuire şi recunoştinţă pentru multiplele acţiuni întreprinse în folosul poporului Român.
spacer Dr. Herman Berkovits, a vizitat Spitalul Municipal "Sfântul ierarh Dr. Luca" Oneşti şi Biblioteca Municipală "Radu Rosetti" unde a fost întâmpinat cu o expoziţie de carte şi documente referitoare la Israel.
spacer Un recital de pian a fost oferit în onoarea distinsului oaspete.
spacer Evenimentul s-a încheiat cu o conferinţă de presă în cadrul căreia, Dr. Herman Berkovits şi-a exprimat dorinţa de a întări şi fructifica legăturile dintre noi şi poporul prieten.


Despre Ortodoxie şi Occident


Reportaj Trinitas TV


Înregistrarea integrală


Reportaj Trinitas TV


Înregistrarea integrală


Reportaj Trinitas TV

Galerie video Onesti Online

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Onesti Online © 2001 - 2017 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare |


Protectia Consumatorilor - A.N.P.C. TR

sus
facebook
youtube