Atentie la abuzuri privind continutul text !
spacer Nu puteti introduce într-un anunt mai mult de o proprietate sau "chestiune". Exemple sunt cu sutele, va vom oferi doar cateva pentru a se intelege acest lucru.
Exemplu 1:
Vând teren impartit in doua loturi sau vând o canapea, un frigider si doua fotolii. - Acest gen de anunt este acceptat.
Exemplu 2:
Vând doua apartamente sau cinci garsoniere. - Acest anunt constituie un abuz si va fi reformulat de administratie astfel încât să corespundă politicii generale. Daca ati introdus două proprietăti, va fi publicată doar prima.
Exemplu 3:
În cazul agentiilor imobiliare: Daca introduceti un anun' gen "vând apartament", vă veti referi strict la acea proprietate fiind intezise formulări de genul "mai multe oferte pe site-ul nostru".
Dacă doriti să vă promovati siteurile, veti opta pentru optiunea "ANUNT MIXT"
Exemplu 4:
Dacă în anunt există un link, acesta trebuie să se refere strict la continutul anuntului. De exemplu, dacă o agentie imobiliară publică o ofertă, link-ul trebuie sa aiba trimitere strict la acea ofertă.
Dacă link-ul va duce către ofertarea generală a agentiei acesta va fi respins.
Daca link-ul va duce catre o pagina ce se refera la oferta iar in acea pagina exista elemente publicitare straine de acea oferta, ori care nu se refera in mod direct la aceasta, link-urile vor fi respinse.
De asemeni va fi respins orice link ce duce la un continut diferit ori nerelevant pentru continutul anuntului.
Exceptia de la aceasta regula este posibila numai prin alegerea planului tarifar "ANUNT MIXT" unde link-ul poate duce spre o pagina cu oferta enuntata in care sa mai existe si alte oferte pe langa aceasta.
Atentie ! Atentie la abuzuri privind continutul fotografiilor !
spacer Nu puteti introduce într-un anunt fotografii care se refera la o alta chestiune decat cea prezentata in anunt. Exemple sunt cu sutele, va vom oferi doar cateva pentru a se intelege acest lucru.
spacer Exemplu 1:
spacer Daca aveti de vanzare un apartament, in imagini trebuie sa apara doar acel apartament, nu sediul agentiei imobiliare sau sigla acesteia. Reclama pentru o agentie imobiliara este o chestiune distincta fata de continutul unei oferte explicite. Mai "pe romaneste": nu putem face reclama la doua lucruri platind doar pentru unul la fel cum la piata, daca platiti 1 kg de rosii, branza nu va este oferita gratuit ci se cumpara separat.
spacer Exemplu 2:
spacer In fotografii este interzisa inserarea de texte sau simboluri grafice straine ofertei la care se face referire. Permitem, spre exemplu, suprascrierea pozei numele agentiei imobiliare care oferteaza ori sigla in ideea ca isi protejeaza continutul spre a nu fi piratat. Ce trece peste aceasta permisiune constituie abuz iar imaginile vor fi respinse fara ca administratia sa aiba vreo obligatie fata de beneficiar. Nu sunt permise link-urile sau adresele web pe imagini.
spacer Neclarităti dacă sunt, vă rugăm sa trimiteti anuntul dvs. la adresa www@onestionline.ro înainte de a initia procedura de publicare pentru a ne consulta asupra continutului.

Susțineți acest website pe Patreon...

spacer Telefoane utile Onești:
- Poliția Locală Onești: : 0771394606
- Telefonul cetățeanului [DPP]: 0799201408
- Servicii foto-video: 0723626007

Actualizat: 25-Sep-2023 7:10

IGSU

Probleme ? Neclaritati ?
ClaudiuStefanescu.rospacer 0723 626 007
spacer Atentie ! Telefonul este setat sa respinga din start apelurile primite cu numar ascuns. Daca doriti sa va ascundeti numarul, din diverse motive, contactati-ma pe e.mail. director@onestionline.ro
spacer Cu stima,Claudiu Stefanescu
spacer Anuntul se publica in 24 - 48 de ore din momentul confirmarii platii.

 

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2023 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDPR - Protecția datelor cu caracter personal |

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.

sus
facebook
youtube