Slujitorii Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului susțin spitalul Oneștean în lupta cu COVID 19

spacer Slujitorii Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului susțin spitalul oneștean în lupta cu noul coronavirus Covid 19.
spacer Înaltpreasfințitul Arhiepiscop Ioachim și-a donat salariul pentru achiziționarea unui monitor de funcții vitale ce va intra în dotarea Spitalului Municipal "Sfântul Ierarh Dr. Luca" Onești.
spacer Protopopul Ioan Bârgăoanu i-a urmat exemplul și, după o consultare cu familia, a decis să-și doneze salariul pentru a întregi suma necesară achiziționării acestui aparat.
spacer La fel a procedat și preotul Ilarion Mâță de la Hârja unde există așezământul de ocrotire pentru bătrăni sub patronajul Sfântului Voievod Ștefan cel Mare și centrul de educare și activități recreative pentru copii patronat spiritual de Sfântul Dionisie Exigul.
spacer Donațiile au fost făcute în nume personal fără a implica neapărat biserica
spacer Revenind la bisercă, preoții din protopopiatul Onești continuă implicarea în lupta cu pandemia și efectele ei.
spacer În strânsă colaborare cu autoritățile și voluntarii, preoții acordă susținere materială și suport moral persoanelor aflate în dificultate: bătrâni, oameni singuri, oameni cu dizabilități, oameni cu posibilități materiale reduse, copii sărmani, etc.
spacer Pentru a urmări activitățile desfășurate, vă încurajăm să accesați paginile de facebook
spacer Arhiepiscopia Romanului și Bacăului...
spacer Protopopiatul Onești...
spacer Website: www.eprb.ro și www.protoieria-onesti.ro

donatii bor

donatii bor

donatii bor

Vezi Arhiepiscopia Romanului și Bacăului...
Protopopiatul Onești...

Mesajul protoiereului Ioan Bârgăoanu pentru credincioșii din Protopopiatul Onești și nu numai

spacer Iubiți credincioși,
spacer Există posibilitatea ca mulți dintre dumneavoastră să ascundeți sau să negați, în mod deliberat, infectarea cu noul coronavirus, Covid-19, pentru a nu fi izolați sau stigmatizați, ori pentru a nu fi duși în centre de carantinare sau spitale prea îndepărtate de domiciliile dumneavoastră.
spacer Fac un necesar apel la responsabilitate și corectitudine!
spacer Gândiți-vă, vă rog, că puneți în pericol  personalul medical, apropiații, cunoscuții și pe toți cei cei cu care intrați în contact, devenind, din  punct de vedere moral și legal, cauzatori de boală, ori chiar de moarte pentru ei.
spacer Mă adresez, mai cu seamă, celor veniți din afara țării și celor care ați intrat în contact cu ei, cu rugămintea expresă de a conștientiza necesitatea izolării, pentru ca acest virus să nu mai facă victime.
spacer Gândiți-vă că, dacă nu întrerupem mai repede lanțul contagiunii, suferă cât mai mulți, iar din punct de vedere economic, prin prelungirea crizei, prin oamenii și materialele implicate, ca și prin multe alte neplăceri create de necesara întrerupere, parțială sau totală în unele domenii a activității, suferim cu toții.
spacer Vă rog să fiți oameni responsabili, să dați dovadă de spirit civic și de patriotism!
spacer Dumnezeu să ne binecuvinteze cu pace si sănatate !
spacer Ne iubim țara, comunitatea.
spacer Datoria mea este să slujesc și asta am să fac.
spacer În fiecare zi de sărbătoare, sâmbăta și duminica oficiem Sfânta Liturghie, ne rugăm pentru ca Domnul să reverse mila Sa spre noi, să ne ocrotească pe toți, să dăruiască putere celor ce luptă în linia întâi și înțelepciune celor care ne conduc.
spacer VĂ ROG SĂ RĂMÂNEȚI ÎN CASĂ!
spacer Eu voi fi în biserică. Dumneavoastră rămâneți în casă. O să ne rugăm și nimic, niciodată nu va putea rupe comuniunea dintre noi.
spacer VĂ ROG SĂ RĂMÂNEȚI ÎN CASĂ!
spacer Am încredere în mila Domnului și nădăjduiesc să ne vedem curând, sănătoși, să aducem mulțumire pentru toate.
spacer VĂ ROG SĂ RĂMÂNEȚI ÎN CASĂ!
spacer Îmi sunteți tare dragi! Toți!!
spacer Haideți să dăm dovadă de responsabilitate.
spacer Vor trece toate, pentru că toate trec și în multa Sa iubire de oameni Dumnezeu ne va ajuta.
spacer VĂ ROG SĂ RĂMÂNEȚI ÎN CASĂ!
spacer În același timp, vă îndemn la prudență în declarații și la așteptare cu speranță și rugăciune.
spacer Întrucât consultările Patriarhiei Române cu autoritățile de stat încă nu s-au încheiat, se recomandă eparhiilor să aștepte finalizarea acestor consultări și să nu se antepronunțe individual asupra modalităților de serbare a Sfintelor Paști anul acesta, prin declarații care produc confuzie în rândul credincioșilor și în societate.
spacer Patriarhia Română manifestă atenție și responsabilitate și în ceea ce privește viața religioasă a credincioșilor, dar și în ceea ce privește sănătatea întregii societăți.
spacer Vom reveni cu noi comunicate. spacer
spacerspacer Să fiți binecuvântați!
spacer spacer spacer Protoiereu Ioan Bargaoanu

 

Actualizat: 23-Apr-2020 11:33

Filmari Onesti

fotograf onesti

Onesti Online © 2001 - 2020 | Realizator www.ClaudiuStefanescu.ro | Temei legal de functionare | GDBR - Protecția datelor cu caracter personal |


Protectia Consumatorilor - A.N.P.C. TR

sus
facebook
youtube